تعمیرات تخصصی لوازم خانگی آسو پپشتیبان

تعمیر لوازم خانگی آسو پشتیبان

تعمیرات تخصصی لوازم خانگی آسو پپشتیبان

تعمیر لوازم خانگی آسو پشتیبان

تعمیر لوازم خانگی همراه با 180 روزگارانتی تعمیر ومتخصصین مجرب که در اسرع وقت جهت مشاوره وتعمیر در محل حضور می یابند

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

کافیست نگاهی گذرا به هر آشپزخانه‌ای بیاندازیم. یکی از مهم‌ترین وسایلی که اگر نباشد جای خالی خود را نشان می‌دهد ماشین لباسشویی است. تابه‌حال به این عضو اصلی آشپزخانه که امروزه در کوتاه‌ترین زمان بیشترین کمک را به شما می‌کند به صورت تخصصی نگاه کرده‌اید؟ آسو پشتیبان در این مقاله شما را با پیشینه و سیر تغییرات انواع ماشین لباسشویی و تبدیل آن به وسیله‌ای هوشمند آشنا می‌کند. تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

در زمان گذشته که شستشوی لباس‌ها به صورت دستی انجام می‌گرفت، اما تلاش برای پیدا کردن راهکارهایی مفید در راستای تسهیل فرآیند شستشوی لباس برای سال‌ها ادامه داشته است. از قراردادن لباس‌ها در آب رودخانه و ضربه‌زدن بر روی آن‌ها و بکار بردن شن برای از بین بردن لکه‌ها گرفته تا ساخت ابزارهای اولیه شستشو که متشکل از سطل و تخته‌های چوبی بود، همچنان همواره از دست برای شستشوی لباس استفاده می‌شد.

در اواسط دهه 80 میلادی که لباسشویی مکانیکی در ظاهر درام چوبی و همزن فلزی اختراع شد. از آن تاریخ تکامل این دستگاه از اولویت‌های طراحان و مخترعان زمانه خود شد. طراحی ماشین لباسشویی به شکل طبل و وان گالوانیزه به دو شکل خانگی دستی و صنعتی با اختراع برق و انقلاب صنعتی به شکلی جدید تحول یافت. رقابت شکل گرفته در بکارگیری فناوری برای ساخت ماشین‌های لباسشویی تا جایی بالا گرفت که امروزه به سمت هوشمند شدن آن، پیشرفت کرد و به یکی از اصلی‌ترین و پرفروش‌ترین محصولات در عرصه تولید لوازم خانگی تبدیل شد و امروزه به‌عنوان کالای اساسی منزل در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

انواع ماشین لباسشویی

ماشین‌های لباسشویی امروزه در مدل‌های متنوع و مختلف به بازار عرضه می‌شوند که هر کدام دارای مراحل نصب، نگهداری و تعمیر متفاوت هستند. در این بخش با انواع ماشین‌های لباسشویی که هر کدام به تناسب نوع، کارکرد و امکانات مصرف‌کننده خاص خود را دارد آشنا می‌شوید:

ماشین لباسشویی سطلی

این دستگاه دارای یک مخزن برای شستشو است که به‌طور معمول از فلز ساخته می‌شود. موتور ماشین‌های سطلی از نوع قطب چاکدار و خازنی بوده که بدون تسمه به‌صورت مستقیم به دیگ وصل است که به همین دلیل امکان تغییرجهت چرخش آن وجود ندارد و شستشو فقط در یک جهت انجام می‌شود.

در ساختار داخلی آن از تایمر اتوماتیک، کاسه نمد، پروانه شستشو، کنتاکتور و المنت گرمکن استفاده شده است. ساختار ظاهری آن از شیلنگ ورودی آب، محل اتصال شیلنگ، یک مخزن شستشوی لباس، سیم رابط، شیلنگ تخلیه و پایه‌های قابل تنظیم تشکیل شده است.

ماشین لباسشویی دوقلو

ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک که دارای دو مخزن یکی برای شستشو و دیگری برای آبکشی و خشک‌کن است. دیگ این دستگاه از جنس پلاستیک با استحکام بالا بوده، به همین دلیل برخلاف ماشین لباسشویی سطلی المنت گرمکن در آن بکار نرفته است. این ماشین دارای دو موتور برای شستشو و خشک کن به صورت مجزا است که موتور شستشو با تسمه به دیگ وصل می‌شود و شستن لباس با قدرت تمیزی بالاتر در هر دو جهت چرخشی انجام می‌شود اما موتور خشک‌کن بدون تسمه به دیگ اتصال دارد که خود موجب سرعت بالای چرخش دیگ در زمان خشک کردن لباس‌ها است. در این مورد برای پشیگیری از بروز خطر احتمالی یک ترمز مکانیکی به نام میکروسوئیچ در این دستگاه جایگذاری شده است.

ماشین لباسشویی تمام اتوماتیک

این دستگاه نوع پیشرفته‌تر و کامل‌تری از ماشین‌های لباسشویی است که دارای یک مخزن است. پس از قراردادن لباس‌ها در داخل لباسشویی از درب بالا یا جلو، بسته به مدل لباسشویی، از طریق تنظیم یکی از برنامه‌های شستشو متناسب با نوع پارچه یا لباس و میزان کثیفی آن، مراحل شستشو، آبکشی و خشک‌کن در یک دستگاه انجام می‌شود.

در ساختار کلی این ماشین‌ها، موتور از نوع آسنکرون، دی سی یا اونیورسال و در برخی از آن‌ها از نوع موتور القایی بکار رفته است. موتور پمپ، هیدوراستات و خشک‌کن به‌عنوان اجزای داخلی این ماشین‌ها،کنترل کارکرد دستگاه را در برنامه‌های مختلف شستشو، برعهده دارند.

این مقاله شناختی کلی نسبت به تلاش انسان برای دستیابی به راهکارهای آسان و سریع در بهینه‌سازی سبک زندگی و تسهیل بهره‌وری از امکانات مکانیکی و الکتریکی و ساخت ماشین‌های لباسشویی در طرح‌های مدرن برای شما فراهم می‌کند. از شکل‌گیری ابزارهای اولیه شستشو تا ساخت و تولید ماشین لباسشویی هوشمند که قابلیت‌های جدید برای کنترل از راه‌دور از طریق وای فای و شستشوی هوشمند را در دسترس قرار داده‌اند. لباسشویی‌هایی که به شما کمک می‌کند با استفاده از تلفن همراه حتی خارج از منزل دستور شستشو را اجرا و بر مراحل آن نظارت کنید.
ماشین‌هایی که با فعال شدن حسگرهای آن‌ها، اطلاعات مربوط به میزان چرک و آلودگی، مقدار آب و مواد شوینده لازم ارزیابی شده، بهترین برنامه شستشو را اجرا می‌کنند.
امیدواریم با این مقاله کوتاه و مفید در مورد انواع ماشین لباسشویی توانسته باشیم بر دانش شما بیافزاییم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی